The best way to predict your future is to create it

[GTranslate]

Wedding-Fit

Wedding-Fit is speciaal ontwikkeld voor mensen die het magische JA-woord hebben gegeven aan hun geliefde en er geweldig willen uitzien op die zo bijzondere dag.

Slank voor bruiloft

Om voor uw bruiloft slank te zijn, gaat de personal training minimaal 4 maanden voor de grote dag van start. Dit kan uiteraard ook eerder! Er wordt gedurende die periode 2 á 3 keer per week getraind onder begeleiding van een Personal Trainer. Het aantal trainingen per week hangt uiteraard af van de doelstelling en uw beginsituatie. Dit wordt besproken en vastgesteld tijdens een gratis intake gesprek met de Personal Trainer. Tijdens het Wedding-Fit programma leert de klant om te gaan met Voeding, Stress en Rust zodat hij of zij optimaal kan genieten als de grote dag daar is!

weddingfit

Testimonials
Kéoma heeft na goed te luisteren naar mijn doelstellingen een programma opgesteld dat zowel realistisch als ambitieus is. Tijdens de personal training sessies heb ik met zijn hulp persoonlijke records gebroken en ben ik na drie maanden voor op schema. Kéoma geeft mij het duwtje in de rug als ik dat nodig heb, zonder pushy te zijn.
Joris Lam
Contact
Heb je vragen? Neem contact op via
info@amsterdam-pt.nl of bel 06-28874870.