The best way to predict your future is to create it

[GTranslate]

Voedingsdeskundige

‘Gezond eten, beter leven’

Gezonde voeding is de basis van een beter leven. Maar wat is nou eigenlijk gezond? De mens wordt steeds zwaarder en ons eten steeds ongezonder. Het is moeilijk om nog een juiste en verantwoorde keuze te maken wanneer u voor de volle schappen van de supermarkt staat. Ieder persoon is anders, niet alleen van buiten maar zeker ook van binnen. Het eetpatroon dat voor de één goed werkt hoeft voor de ander dus niet hetzelfde effect te hebben. Hoe kunt u een perfect eetpatroon ontwikkelen dat voldoende energie geeft om uw dag mee door te komen?

Diëtiste Claudia van Vliet kan u helpen om dit gezonde eetpatroon samen te stellen. Haar doel is om u een gezonde levensstijl aan te meten die u gemakkelijk vol kan houden. Zij zal u begeleiden, motiveren en passend voedingsadvies op maat geven. Claudia is altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op voedings- en sportgebied waardoor u verzekerd bent van up-to-date advies.

Claudia is afgestudeerd als diëtiste aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens haar studie en met haar bedrijf CC Voedingsadvies heeft zij cursussen en voorlichtingen gegeven aan verschillende doelgroepen op het gebied van gezonde voeding en beweging. Zo heeft zij onder meer de spelers van Jong Ajax begeleid bij het bereiken van een gezond gewicht en meer energie. Tevens heeft zij bij AFC Ajax onderzoek gedaan naar de invloed van voeding bij het herstel van blessures. De bevindingen van dit onderzoek worden momenteel bij de voetbalclub in praktijk gebracht.

Claudia verdiept zich al jaren in de verschillende theorieën van populaire diëten. Hoewel zij veel van elkaar kunnen verschillen beloven alle diëten hetzelfde resultaat, namelijk veel kilo’s verliezen. Voor vele diëten is echter een ijzeren discipline vereist, waardoor men gemakkelijk vervalt in het oude eetpatroon.

Om die reden heeft Claudia zelf een behandelplan ontwikkeld dat niet alleen helpt om af te vallen, maar ook om voorgoed een gezonde levensstijl vol te houden zonder dat u moet afzien.

Bent u geïnteresseerd in Claudia’s werkwijze en wilt u meer weten over wat zij voor u kan betekenen, dan kunt u contact opnemen via info@amsterdam-pt.nl.

health

Testimonials
Hoewel ik al een paar jaar geleden gemakzuchtig had geaccepteerd dat ‘sport’ niet in mijn leven paste, begon ik na ruim vijf jaar “niets doen” met Personal Training. Nu, vier weken later, ben ik zes kilo lichter, fitter, slaap beter, kan makkelijker en met meer energie opstaan. Ik kan ieder dit programma met begeleiding van Kéoma van harte aanbevelen.
Yuri Ohlrichs - Consultant
Contact
Heb je vragen? Neem contact op via
info@amsterdam-pt.nl of bel 06-28874870.