Locaties2018-11-15T17:19:39+00:00

Op locatie

Amsterdam Personal Training geeft trainingen in Amsterdam en omstreken. Personal training kan zowel binnen als in de buitenlucht plaatsvinden. Geef ons de locatie of de buurt door waar u graag wilt sporten en wij zorgen voor een trainingsprogramma passend bij uw doelstelling. Neem direct contact op!

Vondelpark

Vondelpark

Het Vondelpark ligt op de grens van Amsterdam Zuid en West. Een inspirerende plek om in de buitenlucht personal training te volgen. Een rondje Vondelpark is ruim 3 km, maar naast hardlopen biedt het Vondelpark ook voldoende mogelijkheden voor andere uitdagende trainingsvormen. Begin nu met personal training in het Vondelpark en ontvang een gratis eerste sessie!

Westerpark

Het Westerpark ligt in Amsterdam West, naast het vroegere Westergasfabriek. Een rustigere locatie dan het Vondelpark en een perfecte locatie voor sporten in de buitenlucht. Begin nu met personal training in het Westerpark en ontvang een gratis eerste sessie!

Vondelpark
Vondelpark

Erasmuspark

Het Erasmuspark ligt in Amsterdam West aan de Jan van Galenstraat, ter hoogte van de Admiralengracht. Een rustigere locatie om te sporten dan het Vondelpark. In het Erasmuspark is het mogelijk om hard te lopen en de speeltuin is geschikt voor krachtoefeningen. Daarnaast zijn de trappen, muren en boomstronken uiterst bruikbaar voor gevarieerde en uitdagende oefeningen. Deze trainingen passen binnen het personal training schema die je zult ontvangen. Kortom, een toplocatie in de buitenlucht. Direct beginnen? Neem dan contact op en ontvang de eerste sessie gratis!