The best way to predict your future is to create it

[GTranslate]

Expat bootcamp

„Designed for Expats, Created for Bootcamp lovers” 

Een nieuw Bootcamp concept, niet zozeer in de trainingsmethode, maar in het sociale concept. Het idee hierachter is dat Expats in Amsterdam elkaar en andere Amsterdammers kunnen ontmoeten tijdens deze bootcamp sessies. Naast een goede workout kunnen er dus ook nieuwe contacten gelegd worden.

Trainingen vinden plaats in het Vondelpark,  voorlopig op maandagavond om 20:00 uur en zondagochtend om 11:00 uur. Verzamelen bij de studio aan de Overtoom 371. Hier zijn kluisjes, toiletten en douches beschikbaar. Na afloop van de training kan men daar ook gezamenlijk bijkomen met een kop thee en bijkletsen.

Voor meer informatie, neem contact op!

Testimonials
Trainen met Kéoma is het uiterste, gecontroleerd en gedisciplineerd. Hij neemt eerst al je goals met je door en neemt daarna ook even de tijd om te kijken hoe het verder met je gaat. Naar aanleiding van deze combinatie stelt hij een personal schema samen en loopt alles tot in de puntjes met je door. Kéoma haalt je uit je comfortzone, dat is precies wat je nodig hebt voor een “stunning” resultaat.
Merel Broekhuijsen
Contact
Heb je vragen? Neem contact op via
info@amsterdam-pt.nl of bel 06-28874870.