The best way to predict your future is to create it

[GTranslate]

TRX

TRX Training biedt je een haalbare, duurzame, prettige en effectieve aanpak om je te helpen het beste uit jezelf te halen.TRX Training komt je tegemoet en brengt je waar je heen wil. Het vervaagt de lijnen tussen training en spel, kracht en flexibiliteit. En TRX stelt je in staat beter te worden in wat je leuk vindt.

Trainingsvorm

TRX Training is een op lichaamsgewicht gebaseerde trainingsvorm. Je traint kracht, balans, flexibiliteit en kern stabiliteit. TRX gaat “back to basics”: geen dure, ingewikkelde fitnessapparaten, maar trainen met je eigen lichaamsgewicht en het opnemen tegen de zwaartekracht. Dat maakt deze trainingsvorm ideaal om ook in de buitenlucht te beoefenen!

TRX pakketten

  • Een 10 Rittenkaart
  • Een 20 Rittenkaart 10% korting
  • Een 30 Rittenkaart 20% korting

trx

Testimonials
Na lange tijd nauwelijks gesport te hebben en kampend met flink overgewicht, begon ik 2 maanden geleden te trainen met Kéoma. Kéoma is een zeer gepassioneerde, kundige en vriendelijke trainer, waarbij ik me meteen op m’n gemak voelde. Nu ben ik al ruim 10 kilo lichter, voel me een stuk fitter en krachtiger en geniet van het sporten. Kéoma daagt me uit om uit mijn ‘comfort zone’ te komen en het maximale uit de (ongelooflijk gevarieerde) trainingen te halen.
Floor Van Harskamp – Docente
Contact
Heb je vragen? Neem contact op via
info@amsterdam-pt.nl of bel 06-28874870.