The best way to predict your future is to create it

[GTranslate]

TRX

TRX Training biedt je een haalbare, duurzame, prettige en effectieve aanpak om je te helpen het beste uit jezelf te halen.TRX Training komt je tegemoet en brengt je waar je heen wil. Het vervaagt de lijnen tussen training en spel, kracht en flexibiliteit. En TRX stelt je in staat beter te worden in wat je leuk vindt.

Trainingsvorm

TRX Training is een op lichaamsgewicht gebaseerde trainingsvorm. Je traint kracht, balans, flexibiliteit en kern stabiliteit. TRX gaat “back to basics”: geen dure, ingewikkelde fitnessapparaten, maar trainen met je eigen lichaamsgewicht en het opnemen tegen de zwaartekracht. Dat maakt deze trainingsvorm ideaal om ook in de buitenlucht te beoefenen!

TRX pakketten

  • Een 10 Rittenkaart
  • Een 20 Rittenkaart 10% korting
  • Een 30 Rittenkaart 20% korting

trx

Testimonials
Kéoma begroet je altijd met een grote glimlach en een positieve instelling. Hij heeft het vermogen om je je grenzen te laten verleggen door je op een positieve manier te motiveren en door veel variatie in de trainingen aan te brengen. Ik train nu zo’n twee jaar bij Kéoma en mijn uithoudingsvermogen en kracht zijn beiden enorm toegenomen en dat is precies waarom ik met trainen ben begonnen. Dus, Kéoma, dank je wel en tot snel!
Eddy Steeneken - Toetsenist Band Moke
Contact
Heb je vragen? Neem contact op via
info@amsterdam-pt.nl of bel 06-28874870.