The best way to predict your future is to create it

[GTranslate]

Van Overgewicht naar Gezond Gewicht

Het programma Van Overgewicht naar Gezond gewicht is speciaal ontwikkeld voor diegenen die een ongezonde levensstijl hebben opgebouwd en hierdoor te kampen hebben met overgewicht. Het is voor iemand met overgewicht een grote stap om te gaan sporten. Wij helpen je graag bij het zetten van die eerste stap, en bij de volgende stappen. Het gaat niet alleen om de juiste trainingen, maar ook om voeding, rust en stressverlaging. En niet te vergeten: de juiste mentale steun die je nodig hebt om iedere trainingssessie weer alles te geven.

Gezonde leefwijze

Onze personal trainers helpen je graag naar een gezondere manier van leven. Wij noemen deze verandering naar een gezonde leefwijze Life Style Changing. SAMEN zorgen we ervoor dat je van Overgewicht naar Gezond Gewicht gaat, door je levensstijl te veranderen. Met hard werk, vastberadenheid, doorzettingsvermogen en geloof dat je het kan, gaan we voor een gezondere levensstijl. Dus ook een gezond en door jou gewenst gewicht. Binnen dit programma wordt minimaal 3 keer per week getraind en werken we nauw samen met onze voedingsdeskundige. Training, Voeding, Rust & Stress worden nauw in de gaten gehouden.

overweight

Testimonials
In preparing for the World Championship skydiving has great Keoma helped me my strength and conditioning to build. Training with Keoma are always varied, challenging and fun, which he’ll always be one step let go while good is watching your technique. So training not only very effective but also very fun to do.
Daphne Ruijsendaal - 2 x Dutch National Champion Skydiving - Dutch 8-way skydiving team M8trix
Contact
Heb je vragen? Neem contact op via
info@amsterdam-pt.nl of bel 06-28874870.