The best way to predict your future is to create it

[GTranslate]

Business Fit

Business Fit is speciaal ontwikkeld voor mensen die vaak naar het buitenland gaan voor hun werk. Zo hoeft je op een zakenreis nooit meer je sport te missen. Om het trainingsritme en de focus op de doelstelling vast te houden, is Travelling-Fit ontwikkeld. Hierdoor hoeft het resultaat niet uitgesteld te worden.

Trainingsprogramma op maat

U krijgt een op maat geschreven trainingsprogramma mee en de eventueel benodigde fitness accessoires. Via social media zoals bijvoorbeeld Skype, kan de Personal Trainer op afstand begeleiden zodat de sfeer, intensiteit en de techniek van de oefeningen gehandhaafd blijven.

Fitness accessories

U krijgt een aantal fitness accessoires mee om op uw vakantie in conditie te blijven. Dit zijn onder andere:

  • TRX
  • Aquabag
  • Springtouw

businessfit

Testimonials
Kéoma begroet je altijd met een grote glimlach en een positieve instelling. Hij heeft het vermogen om je je grenzen te laten verleggen door je op een positieve manier te motiveren en door veel variatie in de trainingen aan te brengen. Ik train nu zo’n twee jaar bij Kéoma en mijn uithoudingsvermogen en kracht zijn beiden enorm toegenomen en dat is precies waarom ik met trainen ben begonnen. Dus, Kéoma, dank je wel en tot snel!
Eddy Steeneken - Toetsenist Band Moke
Contact
Heb je vragen? Neem contact op via
info@amsterdam-pt.nl of bel 06-28874870.