The best way to predict your future is to create it

[GTranslate]

Trainers

Kéoma Veldhuis (CEO)

keoma-veldhuisKéoma Veldhuis volgde de opleiding Sport & Bewegingscoördinator aan het CIOS en ontwikkelde zich daarna met tal van andere opleidingen tot een allround personal trainer. De opleidingen die hij tot nu toe op zijn naam kan zetten zijn: NASM, LAPT, TRX Suspension Training, Running Instructor, Master Kettlebell Instructor en Bootcamp Instructor. Zijn specialiteiten zijn de Strenght & Conditioning, Lose & Shape Up (afvallen en in vorm komen) en Kettlebell. Sporten en bewegen is zijn passie, en met zijn humor en aanstekelijke enthousiasme krijgt hij iedereen aan het bewegen!

 

 

 

 

 

Guillermo Drielinger

pt-trainer Guillermo Drielinger is onze sportmasseur, en heeft de opleidingen Fitvak A en Allround Massage afgerond. Hij verzorgt sportmassages zowel voorafgaand als na afloop van de training.

 

 

 

 

 

 

Dion van Rheenen

Dion werkt nu meer dan vijf jaar in verschillende sportscholen en is nu instructeur bij een van de grote sportschool ketens van Nederland. Daarnaast geeft hij personal training, bootcamp en andere groepslessen. Hij is gespecialiseerd in functioneel trainen en conditietraining. Zijn bootcamp is gericht op een snelle afwisseling van cardio- en krachttraining, verantwoordelijk trainen en fun. Hij zorgt er voor dat je steeds weer maximaal traint zodat je altijd vooruit gaat!

Ik vind het leuk om mensen te motiveren, je geeft energie en je krijgt energie. Het is helemaal belonend als mensen hun doelen behalen!

– Dion van Rheenen

Testimonials
I had not worked out for nearly two years and had become out of shape, bad eating habits and lazy. Fast forward four months and I am fitter, healthier and stronger than I have ever been. Keoma is a great trainer as he keeps me motivated to work harder, he keeps training varied and fun. His knowledge extends beyond the gym. He has helped me with my diet, my supplements and as such I trust him totally.
David Moore – Service Director
Contact
Heb je vragen? Neem contact op via
info@amsterdam-pt.nl of bel 06-28874870.